Tips för DVX 400 Exhaust Power

Den DVX 400 är ett terränggående fordon (ATV) med en 398 kubikcentimeter (cc) motor. Det finns ett antal idéer för att öka kraften i DVX 400 genom förbättringar av avgassystemet. Vissa prestanda uppgraderingar är lagliga enbart på tävlingsbanan och inte lagligt på gator eller när du reser genom vildmarken. Performance avgassystem

Ett sätt att förbättra avgas prestanda och kraft av DVX 400 är att se över hela avgassystemet med en prestanda modell. Performance avgassystem minska den totala vikten av fordonet och minska trycket tillbaka motorn. Båda dessa förbättringar kommer att öka hästkrafter och acceleration. Vissa avgassystem är tillverkade av aluminium för extra låg vikt. Oavsett vilket system du väljer, bör en USA Forest Service-godkänd gnistfångaren ingå om du planerar att ta ditt ATV i ett vildmarksområde.
Slip-Ons

En annan, billigare, sätt att förbättra prestanda hos en DVX 400 är att använda en sport slip-on. Liksom en översyn av avgassystemet, kan slip-ons förbättra makten genom att minska avgasmottrycket, om än inte riktigt lika mycket som en full prestanda avgassystem. Slip-ons är sällan lagligt för gatbruk och används oftast på ATV för racing. Installera gnistsläckare på slip-ons också.
Performance Exhaust Tip
p Det finns flera modeller av tips prestanda avgassystem för DVX 400. Dessa tips ersätter de tips och gnistsläckare som följer med DVX 400. Även om deras effektivitet kan diskuteras, dessa prestanda tips öka diametern på avgasröret och låta avgaser att ventilera lättare. Du kanske inte kunna känna igen en effektökning från denna avgas uppgradering, men det är det billigaste alternativet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115049.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.