Thule takräcke Instruktioner

Thule takräcken är utformade för att lätt passa bilens tak och är utrustade med allt du behöver för installation. Deras tvärstag och fötter har en gummi beläggning för att förhindra repning färgen på din bil och inte kräver någon borrning att montera. När monterade, snaps Thule takräcke system på plats på bilens tak. Saker du behöver
fuktig trasa
Visa fler instruktioner
1

Vrid fästet flikar som sätts ihop till den nedre kanten av vingarna så att de är vinkelräta (ej parallell) till vingen. Vingarna är de kvadratiska sektioner med rundade hörn som passar till ändarna av Thule spackling.
2

Fäst de tre gummidistanserna på stödkonsolerna. Två ska bifogas konsolerna du fästa vingen i steg ett och ett till den vinklade fästet med gummidistans nedåt.
3

Öppna varje klipp last bar och infoga stödfästena (vid gummidistans) i slutet. Belastningen bar klippet har en öppen ände som liknar ett "C"-form vid en ände och en sluten ände. Fästet går in i den mindre slutna änden när du har skurit upp den.
4

Sätt i förar-och passagerarsidan belastning klipp bar och centrerad last klipp bar. Beroende på storleken på ditt rack-system, har du antingen en eller två center klipp. Mindre rack system har bara en.
5

Fäst de självhäftande kuddar i botten av varje konsol.
6

Ta bort skyddsfilmen från spackling sköld (lång bit med Thule logo tryckt på det) och montera vingarna till ändarna med hjälp av plast push-in som fästelement. Den "Thule"-logotypen uppåt och vara placerad på förarsidan.
7

Fäst mitten stödfästena där det finns hål som indikerar deras position på spackling sköld med push-in som fästelement . Kontrollera att botten på formplåten skölden är under hållaren fliken.
8

Gå vidare till steg 12 för aluminium stånganordningen. För fyrkantsrör hoppa över steg 12.
9

Linda adaptern runt torget baren. Pilen tecknet måste möta fordonets front. Placera den ungefärliga avståndet baren och glida på plats. Snap stängd.
10

Placera laströret clips ovanpå adaptern och vrid nedåt tills de klickar.
11

Tilt varje last bar klippa upp och fästet nedåt tills trampdynan nuddar taket och sedan dra åt de tre vred. När alla vingen rattarna är säkrade, trycker alla belastnings tips bar klipp för att få spackling sköld mot takfot.
12

Ställ klippet laströret så att den riktas upprätt på t-rack aluminium bar och vrid ner. Med klämman vilar hälften på laströret bilden den vänster till höger till önskad position och fäst klämman laströret uppåt för att säkra spackling sköld.
13

Höj spackling sköld och rengöra taket under skum trampdynorna.
14

Peel den klara filmen från självhäftande papper taket film. Placera den klibbiga sidan nedåt till takytan direkt under trampdynorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115040.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.