Hur du uppdaterar Chevy Volt

Som 2011 Chevrolet Volt lanseras på utvalda marknader i slutet av 2010, kommer köparna vill veta hur man ska hålla sig à jour med inte bara sina fordons prestanda, men den senaste utvecklingen i den elbil teknik arena. Utnyttja flera av Volt funktioner för att hålla jämna steg med denna utveckling. Med tanke på 100.000 mil /åtta års garanti på 16-kilowattimme litiumjonbatteri, kan du känna dig säker på din första generationens Volt, men är att tekniken utvecklas hela tiden. Förvaras i slingan för att se till att du får ut det mesta av ditt nya inköp. Instruktioner
1

Använd MyVolt.com att ansluta till Volt ägare samhällen, få senaste nytt och tillgång realtidsdata. Registrera dig på onstar-drivna webbplats för Chevrolet Volt ägare, MyVolt.com, att kontrollera den up-to-the-minuten laddningsstatus för ditt Volt nätet. Vissa funktioner som totalt kilowattimme dataanvändning effektivitet och körsträcka uppgifter Historien kommer inte att finnas tillgängliga förrän i början av 2011. Också på MyVolt.com webbplats, hitta de senaste nyhetssändningar relaterade till Volt, samt länkar till Volt ägare samhällen på sociala nätverkssajter där du kan dela dina personliga historier. Hitta blogginlägg samt informativa videoklipp på Volt på Voltage.com.
2

Kontrollera platserna för medlemmarna i Chevrolet Volt Customer Advisory Board. Chevrolet Volt Customer Advisory Board är en panel av elektriska fordon kör entusiaster som har kört Volt och kommentera sina erfarenheter på enskilda webbplatser som GMVoltCAB.com, GM-Volt.com, VoltADay.com och EVChels.wordpress.com. Dessa experter har några månaders försprång inför köpa allmänheten att provköra bilarna. Se vad de har att säga om de dagliga prövningar för drift av en volt.
3

Använd OnStar s MyLink mobil app för att kontrollera de senaste statistik på din Volt. Ladda ner och registrera appen kommer åt OnStar s realtidsdata funktioner på din iPhone, iPod Touch eller Android-mobiler. Appen utökar funktionerna på MyVolt.com webbplats och kan du visa din bils laddningsstatus och elspis, ställa in varningar när din Volt har avslutat laddningen eller avbrutits samt ställa de mest kostnadseffektiva lågtrafik att få bilen laddad. Genom denna tjänst kommer du också att kunna kontakta en Volt rådgivare, distans låsa och låsa upp bilen dörrarna och på distans starta värmning eller kylning av bilen medan den fortfarande laddas.
4

Opt in till emot OnStar s fordonsdiagnostik e rapporten. Använd denna månadsrapport för att spåra din totala energieffektiviteten, underhåll, däcktryck och onstar konto status. Rapporten kommer att sammanfatta resultaten av flera hundra diagnostiska frågor felkoder och sätta dig i en position att åtgärda eventuella problem. Använd dessa tjänster i samband med Volt s standard OnStar Vägbeskrivning och anslutningar tjänsteleverantörer, vilket ger navigation, detaljer destination och stulna fordon bistånd, förutom att krascha svar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115021.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.