Hur man återställer Theft koden på en Honda Civic 2002

Den 2002 Honda Civic är en ekonomi bil som produceras av Honda Motor Company. Liksom de flesta Hondas, är radion i 2002 års Honda Civic utrustad med ett stöldskydd som inaktiverar radion när den förlorar makten tills en upplåsningskod kan anges. För att återställa stöld koden på en 2002 Honda Civic, måste du följa några enkla steg. Instruktioner
1

Hitta bilens identifieringsnummer. Detta är ett 17-siffrigt nummer som ligger vid basen av bilens vindruta på förarsidan.
2

Leta upp numret enhetens serienummer för din radio. Enhetens serienummer kan vara på en dekal placerad inuti handskfacket. Om det inte är inne i handskfacket, kan du hämta serienumret från radion genom att stänga av enheten och sedan slå på den igen samtidigt som "1" och "6"-knapparna på radion. Displayen kommer då att visa de fyra första siffrorna i serienumret med ett "U" framför dem och de fyra sista siffrorna i serienumret med ett "L" framför. Ignorera "U" och "L" skriva ner det åttasiffriga numret.
3

Kontrollera att du har rätt kontaktuppgifter. Telefonnumret och postnummer måste matcha de som tillhör ägaren registrerats med VIN-nummer.
4

Skaffa stöldskydd kod i en mängd olika sätt, när den korrekta informationen har samlats in. Du kan gå till den officiella Honda hemsida och ange informationen eller så kan du besöka din lokala återförsäljare som kommer att förse dig med den anti-stöld-kod.
5

Förvandla din radion på när du har den rätta koden och ange det igen med sifferknapparna. Radion kommer på som vanligt om koden är korrekt angivna. Skriv koden och förvara den på ett säkert ställe för framtida bruk.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115003.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.