Illinois Trailer skyddsronder Krav

I Illinois, stora släp, såsom traktortrailers och campare, har särskilda säkerhetsföreskrifter. Dessa regler kräver ytterligare registreringsskyltar läggas på ryggen av trailers för att indikera att de har inspekterats och godkänts för säkerheten. Säkerhetskrav göra det så att alla som kör en släpvagn kan hållas ansvarig för vårdslös körning i händelse av en olycka. Att köra trailers, skall föraren erhålla klass C eller D licenser från Indiana Bureau of Motor Vehicles. Viktgräns

Illinois statens lag dikterar att alla förare drar en släpvagn som överstiger £ 8000 kan bli föremål för inspektion vid utsedda väger stationer. Enligt Illinois Transportation Department, innebär detta att släp över viktgränsen måste checka in för en obligatorisk last eller släpvagn-inredning inspektion. Generellt sett, överviktiga trailer förare som inte stannar vid väga stationer få biljetter.
Hastighetsgräns

Trailers kan inte inte överskrider hastighetsgränsen på 55 km /h på en motorväg eller interstate anges som på vägskyltarna. Hastighetsgränsen åläggs att förhindra trailers från utgöra en fara för andra förare. Trailer förare som hastighet i Illinois kunde bli föremål för höga böter.
Andra säkerhetskrav

Illinois lagen säger att släp förare är föremål för automatisk narkotika och alkohol testning, oavsett nykterhet. Lagen säkerställer att kör trailer, som kan utgöra en allvarlig fara för den öppna vägen när berusade, är föremål för strängare normer än vanliga fordonsförare. Lagen ställer strängare straff på trailer förare ertappas med att köra under påverkan av droger eller alkohol. Dessutom, Illinois lagen säger att av säkerhetsskäl, under transporten, måste passagerare reser inte i RV släpvagnar som dras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114985.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.