Hur du gör din Exhaust Sound verkligen högt

Många bilägare använder sina fordon för att uttrycka sin individualitet och personlighet. Ändra ditt avgassystem att låta väldigt högt är en form av uttryck och samtidigt bakom ratten i en bil och det kan göras med några få ändringar. Även halsdukar och ljuddämpare infördes av biltillverkarna att minska generellt oönskat ljud av avgaser, en del tycker det låga klangfärgen för avgas lugnande. Som att göra förändringar till någonting, måste du vara försiktig och följ instruktionerna för att uppnå det önskade ljudet av ditt avgassystem. Saker du behöver
Performance ljuddämpare
Drill
3/8-tums borr
Visa fler instruktioner
1

Forskning vilken typ av ljuddämpare du har . Kontrollera alltid vilken typ installeras under ditt fordon innan du gör några ändringar av det.
2

Borra hål i första kammaren i ljuddämparen systemet. Ljuddämparen är utformad för att dämpa motorljud för människor som inte vill ha ett högt avgaser. Du bör kontrollera var att borra genom forska vilken typ av ljuddämparen du har. Addera 3

bort ljuddämparen enheten inifrån din ljuddämpare. Om du borrar hål i din ljuddämparen är fortfarande inte tillräckligt för att uppnå en tillfredsställande ljud du vill från avgaserna, ta bort ljuddämparen är ett annat alternativ.
4

Byt ditt lager ljuddämparen med en prestanda ljuddämparen. Det här är ett alternativ du kan välja om du inte vill borra hål eller ta bort ljuddämparen i din nuvarande ljuddämparen. De förinstallerade ljuddämpare används för att blockera motorljud. Genom att installera en prestanda ljuddämparen du kan öka ljudet av ditt avgassystem och ge den en fin låg muller brus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114982.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.