Hur man sätter sidor på en Pickup

Lägga sidor till din pickup truck är ett bra sätt att skydda stora objekt medan de bogseras. Utöka höjden på sidorna av din flaket gör att du kan bära en större last som kan vara för högt eller passform för tafatt för förinstallerade sidor. Detta är en ganska enkel och okomplicerad uppgift som kan anpassas och fyllas på nästan varje lastbil. Saker du behöver
Borra
cirkelsåg
Hammer
Plywood
Trä skruvar
Nails
Wood (2 inches med 4 inches) katalog Måttband

Visa fler instruktioner
1

mäta längden och bredden på flaket. Gör mätningarna från insidan av väggarna flaket.
2

Klipp bitar av two-by-fyra tum trä för att passa bredden på din lastbil säng och den höjd som du vill sidorna att nå. Använd en cirkelsåg skära fyra bitar som passar längden på din lastbil säng, fyra stycken som passar bredden på din lastbil och fyra stycken som mäter från botten av din lastbil säng till den höjd som du skulle vilja sidorna till nå. Addera 3

Etikett de skurna trä bitar. Markera de bitar som passar längden "A," width "B" och höjden "C."
4

Placera två av "B" bitar på marken bredvid varandra och parallella. Skapa en rektangel genom att placera två "A" bitar över "B"-bitar. Flytta alla bitar tills bara hörnen vidrör.
5

Borra genom "A" och "B" träbitar i hörnen. Sätt träskruvar i hålen för att fästa bitarna på plats.
6

Häng rektangeln i luften. Du kan behöva hjälp av flera andra personer att hålla rektangeln upp.
7

Slide ett "C" träbit i ett hörn av rektangeln. Sätt i en träskruv genom toppen av hörnet av rektangeln och in i änden av den "C" trästycke. Upprepa detta för de återstående tre hörnen.
8

Lägg rektangeln på marken så att att fyra "C" träbitar pekar uppåt.
9

Lay en "B" träbit från slutet av ett "C" bit till den andra längs den kortare änden av rektangeln. Säkra "B" trästycken på plats med träskruv i varje ände.
10

Vänd hela bit vertikalt 180 grader. Den sista sidan som du just arbetat bör nu vara på botten.
11

Lyft hela bit till flaket. Detta kan kräva hjälp av flera andra personer. Verket bör passa så att alla sidor är att vidröra en innervägg av flaket.
12

Trim två bitar av plywood som passar längden på din lastbil och höjden på den pjäs som du har precis konstruerat.
13

Placera en bit plywood mellan den del du har konstruerat och innerväggar i flaket. Spika plywood ram du har konstruerat. Detta kommer att skapa slutna sidor. Lägg till så många lager av plywood som du känner är nödvändigt (eller som passar) för att skapa solida väggar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114978.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.