Acura RSX - specifikationer

Den Acura RSX Type S är en kombi som först släpptes ut på marknaden under 2002 . Den sport Coupe tillverkas av Acura, som är en del av Honda Motor Company. I USA , kom Acura RSX bilen ut samtidigt som ett standard " bas " version av Acura RSX , vilket var mindre sportig . Fordonet kan säkert rymma upp till fyra passagerare åt gången , och är en FWD ( framhjulsdrift ) . Motor

Acura RSX Type S har en rak fyra förbränningsmotor , vilken består av fyra cylindrar och 16 ventiler . Förskjutningen är 121 cubic inches . Den högsta vridmoment av fordonet är 143 lb.-ft. vid 7000 rpm , medan dess maximala prestanda är 210 hk vid 7.800 rpm . Layouten på motorn är DOHC ( direkt överliggande kamaxel ) . Motorn använder port bränsleinsprutning för flexibilitet och förbättrad distribution av bränslet . Fordonet har en manuell , sexväxlad växellåda .
Bromsar och däck

Acura RSX Type S har skivbromsar i ryggen och ventilerade skivbromsar på framsidan . Ventilerade skivbromsar är bra för genererade värmeavledning . Måtten för de främre och bakre däcken är 215/45 R17 .
Mått

Acura RSX Type S har en total tjänstevikt på 2840 £ . , inklusive alla dess väsentliga bränsle och standardutrustning . Den totala höjden på bilen är 54,9 inches, medan dess totala bredd och längd är 67,9 inches och 172,4 tum. Hjulbasen av Acura RSX Type S är 101,2 inches .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114974.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.