Lägga till vatten till ett traktordäck

Traktorer är konstruerade för att lyfta och bära tunga bördor, men ibland lasten är tyngre än den traktor som orsakar det vara obalanserade. Detta är farligt eftersom traktorn kan välta och orsaka allvarliga skador på egendom, eller skador på dig själv och andra. Fyllning av traktorer däck med vatten hjälper till att balansera vikten genom att göra traktorn tyngre, och kan hantera större laster med bättre dragkraft. Saker du behöver
Vatten fyller fastsättning
Däck filler adapter
Trädgårdsslang
Jack
Visa fler instruktioner
1

Lyft traktorn med en jack tills däcket är igång. Rotera däcket med händerna så ventilskaftet är vid klockan 12.
2

Ta bort kärnan ventilskaftet att låta luften ur däcket.
Sida 3

Thread slutet av trädgårdsslangen till ena änden av vattnet fyllning fastsättning. Sätt adaptern däcket fyllmedlet vidare till andra änden av vatten fyllning fastsättning. Anslut den till ventilspindeln.
4

Slå på vattentillförseln till slangen. Börja att fylla däcket med vatten. Burp däcket som behövde för att låta tryckluft ut. Ta bort adaptern däck filler från ventilspindeln att låta den komprimerade luften ut och börja fylla igen. Upprepa vid behov tills vattnet når kärnan ventilskaftet och börjar svämma över.
5

Låt överskottsvattnet rinna ut av ventilskaftet och ersätta kärnan ventilspindeln. Fyll däcket resten av vägen med luft tills den når rätt tryck som anges på däcksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114972.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.