472 HEMI Motorspecifikationer

Mopar s hemi motorer får sin moniker från sina kolvar , vilka har halvrunda toppar . Den 472 Hemi är en " låda motor ", vilket innebär att det inte kommer in några serietillverkade bilar , men finns som en komplett motor för uppgraderingar . Prestanda

472 har flera egenskaper som ger den dess höga effekt . Den har ett högt vridmoment på grund av dess stora förskjutning , vilket refererar till volymen cylindrarna har mellan kolvarna " övre dödläget och nedre dödläget av varje slag .
Engine Specifikationer
< br >

472 Hemi förskjuter 472 kubiktum , och genererar 525 hästkrafter och 540 foot- pounds av vridmoment . Den har en 9,0 - till - 1 kompressionsförhållande , 2,25 - tums rostfria ventiler intag och 1,94 - tums rostfria avgasventiler , och 7 mm tändstift kablar plugg .
Innerdiameter och slaglängd < br >

Bore hänvisar till diametern av motorns cylindrar , och stroke representerar avståndet en kolv måste resa varje riktning mellan TDC och BDC . Hemi har en 4,25 - tums borrning och en 4.15 - tums slaglängd .
Design

472 har en gjutjärn blocket , gjutjärn cylinderhuvuden och smidda stål kolvar och vevaxel . Den har ett grenrör aluminium intag , kromade kåpor ventil och en högpresterande elektroniska distributör .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114966.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.