Hur du jämför skåpbilar MPG

Skåpbilar är mer känd som flyttar lastbilar eller lastbilar last. När du tittar på en lastbil för transport av föremål, som att flytta till en ny plats, är kostnaden i gasen ett övervägande. Alla skåpbilar får dålig gas körsträcka, eftersom de är stora fordon som har stora motorer. Lastbilarna har vissa intervall i MPG eftersom det finns olika vikter och längder. Instruktioner
1

Jämför storleken på lastbilarna. Enligt Directory M, kommer lastbil storlek gör en skillnad i miles per gallon (mpg). Bestämma den minsta storlek som krävs och den maximala storleken föredra, jämför sedan de två lastbil s MPG.
2

Tänk överföring lastbil. Det finns två typer av transmissioner lastbil: manuell och automatisk. Den automatiska lastbil använder mer gas eftersom föraren inte styr växling. De manuella lastbilar använder mindre gas eftersom föraren styr växling. Nackdelen med manuella lastbilar är att föraren behöver växling färdigheter.
3

Inspektera lådan linjer lastbil gas. Rena gasledningarna innebär att gas körsträcka är bättre. Smutsig gas linjer kommer att påverka lådan truckens gas körsträcka, och göra det förbrukar mer gas. När du hyr en lastbil, är detta en viktig fråga att göra.
4

Kontrollera den specifika bilens modell, typ och genomsnittliga gas körsträcka. Räkna med gas körsträcka under 20 miles per gallon, och så lite som 10 miles per gallon. Den vanliga området är typiskt 14 eller 15 miles per gallon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114949.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.