Nyttofordonstrailer Monteringsanvisningar

Utility vagnar är fäst på baksidan av ditt fordon med en boll och Hitch. De ger dig möjlighet att bära laster bakom bilen med lätthet. De flesta allmännyttiga trailers köps som byggsatser som har alla muttrar, bultar och tillbehör du behöver för att montera dem på egen hand. Vanligtvis utility trailers har liknande konstruktion och montering, trots de olika tillverkarna. Saker du behöver
9/16-inch ringnyckel
9/16-inch öppet slut skiftnyckel
3/4-tums socket eller rörtång
Borrmaskin Tänger
Kanal lås tång
Skruvmejsel
3/4-tums plywood
3/8-tums sexkantmuttrar
3/8-tums brickor
3/8-tums nötter
Visa fler instruktioner
1

Lay tvärbalkarna horisontellt mellan sidostyckena. Du bör ha en vid de främre och bakre ändar och en annan i mitten av sidoskenorna. Använd en skiftnyckel för att fästa tvärbalkarna med nötter och bultar.
2

Vänd den hopsatta enheten över. Skruva fast dragkrok till centrum och bakre tvärstag. Skruva bultarna in underifrån på ovansidan.
3

Bolt de fyra främre våren hängare till sidan rälsen med bultar, brickor och muttrar som tillhandahålls.
4

Fäst toffel ringar (böjda bitar) till våren galgar med bågen uppåt. Ändarna bör röra trailer församling. Placera axlarna ovanpå toffel ringar och fäst dem med de medföljande U-bultarna.
5

Skjut hjulnaven över ändarna på axlarna och skjut de yttre lagren på varje. Säkra med brickor tillhandahålls och muttrar. Lossa muttrarna en aning så att hjulet kan röra sig fritt. Fäst däcket till naven och lås fast den med muttrarna. Dra öronen med en rörtång. Däcket ventilen ska vara vänd ut.
6

Vänd aggregatet igen så att hjulen är på marken och fäst kopplingen till dragkroken sedan bifoga säkerhetskedjan. Sätt säkerhetsnål genom kopplingen och dragstången underifrån.
7

Fäst fästena för bakljus med nötter och bultar. Se till benet av konsolen som skjuter ut ansikten framåt. Montera fästet registreringsskylt i mitten av den främre trailern baren och sedan höger (klarglas) och vänstra lamporna. Montera varselljus (oftast små rektangulära lampor) med medföljande skruvar på höger och vänster sida på släpvagnen församling, det finns två hål som de passar in. Koppla lamporna enligt fordonstillverkarens anvisningar.
8

Bolt fendrar till sidan rälsen över hjulen.
9

Secure 3/4-tums plywood till bädd av släpvagnen längs fram, bak och center spröjs med 3/8-tums hex bultar, brickor och muttrar. Förborra plywood innan du ansluter den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114940.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.