Idéer för Sub Lådor för bilar

En av de populära områdena att arbeta på och uppgradera din bil är det stereo. Några överväganden går in ljudet du hör från dina högtalare efter uppgraderingen. Subwoofers tjäna syftet att förstärka ljudet spektrumet från ditt system. Ju större subwoofern, desto mer bas den producerar, men också desto större utrymmesbehov. Olika alternativ för baslådor existerar, men beroende på storlek och placering av din stereo installation, kan alternativen vara lite mer begränsat. Ventileras /Gänganslutna Sub Lådor

Dessa är rutorna som har hål som tillåter luft att strömma genom rutan. Storleken och formen av ventilationsöppningarna /portar varierar men den luft som strömmar genom dem är det som gör denna design skild från de andra.
Utsläppt /Gänganslutna Sub Lådor Luftflöde Bekymmer

Luftflödet påverkar vibrationerna och som ett resultat ljudet är högre och svarar bättre på djupare toner. Dessa system gör generellt skapa den starkaste effekt men inte alltid den klaraste ljudkvalitet. En balans måste upprätthållas med frekvensen och ljudet för att uppnå det bästa utbudet ljudkvalitet så att de lägre tonerna inte låter förvrängd och mosade ihop.
Bandpass Sub Lådor

Dessa typer av sub lådor är en blandning av slutna och ventilerade sub lådor. Subwoofern inuti en dubbel kammare med en förseglad och en är portad. Med den här inställningen ljudet färdas från den förseglade delen till det porterade avsnittet. Detta gör att ljudet som produceras för att bli en lägre ton bas som följd. Addera Sealed Sub Lådor

Detta är ett bra val när utrymmet är ett problem, och är en av de vanligaste versionerna. De är oftast mycket mindre i storlek än portas eller system bandpass. Systemen producerar totalt bästa ljudkvalitet som ljudet är mycket tydligare i både högre och lägre frekvenser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114935.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.