Ford Jubilee Specifikationer

Ford Jubilee traktor är en traktor släpptes på 1950-talet, och används av jordbrukare över hela nationen. Även om det inte längre har befogenhet att hänga med moderna traktorer, vilket gör det föråldrade som ett jordbruk verktyg, är det fortfarande uppskattad som en bit av klassisk maskiner av samlare. Estetik

Jubilee var utformad för att möta de nya estetiska överklagande av fordon som verkade snygg och aerodynamisk. Som ett resultat, har Jubilee mindre av en boxy utseende än traditionella traktorer. Dessutom har en ny galler design används som eliminerade vanligare tjocka mittbalken. Jubileet hade också en ny runda emblemet.
Motor

Jubilee utnyttjade en fyrcylindrig, åtta ventiler. Motorn var bensindrivna och kunde hålla 15 qts. av kylvätska för att hjälpa till att upprätthålla en säker temperatur. Motorn hade också en olja kapacitet på 5 qts.
Transmission

Jubilee hade fyra olika växlar framåt och en bakåt. Att flytta, hade Jubilee att vara på en hållplats med kopplingen. Den långsammaste växeln tillät Jubilee att slå hastigheter på bara 3,6 mph på max, medan den högsta växeln tillät Jubilee att resa upp till 13,2 mph.
Fysiska egenskaper

Jubileet var knappt 12 meter lång, och hade en kropp bredd av 64,75 inches, med en 73,875-tums hjulbas. Den övre delen av Jubilee stod 74 inches ovanför marken. Medan arbetsvikt av jubileet var £ 2814., Skulle det vara så mycket som £ 4392. när ballastade med extra vikt för att öka dragkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114907.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.