Hur man skräddarsy 1998 Hyundai Accent

Den 1998 Hyundai Accent tillverkades i två karossutformningar: sedan och kombi. Båda stilarna kom standard med en fyrcylindrig motor och framhjulsdrift och alla grundläggande bekvämligheter en ägare förväntar. Men om du äger en av dessa bilar, behöver du inte att smälta in med resten. Du kan skräddarsy din Accent inifrån och ut, vilket gör estetiska förändringar samt att ändra prestanda så att din bil speglar din smak och personlighet. Saker du behöver
Audio Dashboard systemet Mössor och akterdäck täcker
Paint /dekaler /grafik
Hood lock /bh
Registreringsskylt
Fälgar /hjulsidor
Body kit
eftermarknaden prestanda delar
Visa fler instruktioner
1

bort 1998 Accents standard kassettbandspelare och ersätta den med en multi-disk CD-spelare, MP3-spelare eller annan anpassad ljudsystem .
2

Måla instrumentpanelen eller installera instrumentbrädan och akterdäck omfattar att ytterligare anpassa interiören.
3

Ge 1998 Hyundai Accent en anpassad färg jobb och lägga till grafik och /eller dekaler för en ännu mer personlig touch.
4

Installera en huva lock eller behå för att skydda fronten på bilen. Detta kommer i särskilt praktiskt efter att få en ny lack.
5

Välj en personlig registreringsskylt för att göra ett uttalande om vem du är. Du kan välja att köpa en anpassad hållare registreringsskylt stället eller lägga båda.
6

Har fälgar monteras med upp blixten faktor på dina hjul. Om du inte gillar fälgar men ändå vill jazz upp dina hjul, köpa hjulsidor istället.
7

Köp ett bodykit, som normalt omfattar främre och bakre stötfångare och sidokjolar samt hårdvara och en installationsguide. Kitet kan också innehålla en mesh galler.
8

Nötkött upp din Accents funktioner, tillsammans med sitt utseende, genom att investera i eftermarknaden prestanda delar. Dessa kan omfatta en anpassad ljuddämparen, fläktar och coilovers.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114889.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.