Polaris Cyclone Motorspecifikationer

Polaris motorsport Företaget har ett antal fordon som kräver olika stora motorer och system. Precis som alla andra fordon, formen oavsett, avsedd användning av fordonet, eller storlek, var Cyclone motorn utformats med tekniska specifikationer som avgör utformningen och dimension av själva motorn. Hästkrafter

annonserade hästkrafter i en motor refererar till mängden kraft som genereras av motorn när den drivs, ge konsumenten en uppfattning om antingen hur snabbt motorn är med sin topphastighet, eller hur mycket ström motorn kan producera till lägre hastigheter, beskrivs också som moment. Anledningen till Polaris Cyclone motorn fick namnet "Cyclone 250" beror på att själva motorn är klassificerat som en 250 hästkrafter. Denna hästkrafter är genomsnittet-till-hög för motorcyklar, med en del smuts cyklar och andra off-road motorcyklar toppning ut vid 450 500 hästkrafter.
Deplacement

förskjutningen skapas som kolvarna inuti motorn komprimera och tillbaka är direkt relevant för den makt som motorn kan skapa. Denna mängd förskjutning mäts vanligtvis antingen i liter eller cubic inches, så att du kan utvärdera aspekter hos fordonet som makten leverans, genererade vridmomentet, och mängden bränsle själva fordonet använder i genomsnitt. Förskjutningen mellan Polaris Cyclone motorn är ett mått på 15,25 cubic inches, vilket gör att motorn kan leverera en tillräcklig mängd ström genom motorns funktion.
Drivkedja

Drivkedjan är det sätt på vilket motorn ger den effekt som skapas av motorns förbränning på bakhjulet. Varje fordon som är kedjedriven har en specifikation som beskriver längden på kedjan som går från motorns remskivan till kugghjulet på baksidan däcket, vilket mäts genom det antal kedjelänkar som ansluter kedjan från ände till ände. Längden på kedjan är direkt relevant för utväxlingsförhållandet och storleken av de redskap att fordonet använder. Längden på kedjan som levererar kraften Cyclone motorn skapar på bakhjulet av motorcykeln är 520, mellan de yttre förbindelserna och de inre länkarna, som används för att stärka kedjans konstruktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114882.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.