Hur man installerar SLP Loudmouth

När det gäller egna bilar, är en motorns ljud nästan lika viktigt som själva motorn. Flera eftermarknaden alternativ är tillgängliga att ändra eller öka ett fordons avgassystem, vilket resulterar i en throaty, resonant låter som den hos klassiska avgassystem. SLP tillverkar en rad Loudmouth resonatorer som kan installeras i ett fordon befintliga avgassystemet att ge det som klassiskt sound. Med rätt verktyg och teknik, kan du installera en SLP Loudmouth. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Automotive jack Sida 2 fordonsindustrin pallbockar
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
lyfta fordon
1 < p> Sätt på skyddsglasögon.
2

Lyft den bakre förarsidan av fordonets hjul med en bil jack.
3

Lägg ut en bil pallbock enligt stödarmen nära den upphöjda hjulet. Sänk bilen på domkraften stå och upprepa denna process med passagerarsidan bakhjulet.
Installation
4

Lossa bandklämman vid inloppet änden av det mellanliggande röret av fordonets avgassystem med en socket drivrutin.
5

unbolt hangaren fliken som ligger nära över-axle punkt i det mellanliggande röret med en socket drivrutin.
6

Avlägsna avgassystemet från fordonet.
7

Placera två 3/4-inch bandklämman på den skårade inloppsänden av den nya främre sektionen mellanrör och installera röret över utloppet av den ursprungliga Y-rör.
8

Placera 3-tums avgaser klämman över inloppsänden av Loudmouth Resonator och glida en annan tre-tums avgaser klämman över utloppet.
9

Installera mellanliggande bakre sektionen som kommer att ansluta till den över-axelarrangemanget.
10

Anslut utloppet änden av den bakre sektionen mellanliggande röret i inloppet till Y-pipe/tailpipe montering. Se till att slip-fit ​​leden sitter säkert.
11

Dra åt 3-tums klämma giljotin avgaser vid den gemensamt med en socket förare precis tillräckligt för att hålla ihop rören.
12

Bolt fliken svetsas på konen delen av Y-pipe/tailpipe aggregatet till upphängningskonsolen på fordonet med en socket chaufför. Bulten ska vara precis tillräckligt stram för att hålla Y-pipe/tailpipe montering på plats.
13

Placera en av de två 1/2-tums uni-bult avgas klämmor på kort armbågen på Y-pipe/tailpipe montering och installera förarsidan ändrör på plats, ansluter slip-fit ​​gemensamt och fästa bilens gummi hängare till svetsade hanger på avgasröret med en socket chaufför. Dra åt uni-bult klämma precis tillräckligt för att hålla ihop rören.
14

Kontrollera att det installerade systemet har tillräckligt med utrymme och förarsidan ändrör körs parallellt med värmeskyddande under bränsletanken .
15

Dra åt 2 3/4-tums band klämma på inloppet änden av den mellanliggande röret, den 3-tums avgassystem klämma, den 2 1/2-tums uni-bult klämma och passagerarsidan främre fäste med en socket chaufför.
16

Installera varje spets på de Y-pipe/tailpipe montering butiker med de återstående två 2 1/2-tums uni-bolt klämmor ingår i SLP Loudmouth kit. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114874.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.