Specifikationer för Perkins 4,236 Motorer

Den Perkins 4.236 är en tung, fyra-litersmotor. Information om motorn kan dras från själva namnet. The "4" i motorn Titeln syftar på antalet cylindrar, och avsaknaden av ett "V" beskriver en rak fyra layout. Den "236" i motorn namnet avser den totala slagvolym av motorn i kubik-inches. Specifikationer

4,236 är en fyrtakts, dieselmotor. Den totala slagvolym hos motorn är 235,8 cubic inches. Hålet efter stroke hos kolvarna är 3.875 med 5 inches medan kompressionsförhållandet är 16 till 1. Motorn är naturligt aspirerade och använder en direkt insprutningssystem förbränning. Motorns rotation är moturs sett från den bakre änden av motorn. Regulatorn använder en mekanisk och motorn använder en värmeväxling, kylvatten design. Bränslepumpen är en roterande distributör design. Den 4.236 använder en 12-volts startmotor och en 65-amp generator.
Mått och Layout

Motorn väger £ 1100. Kolven förbränning är i följande ordning: en, tre, fyra och två. Installationen vinkel använder en maximal statisk vinkel på 17 grader och ger en ytterligare 3-graders höjning.
Extrautrustning

Motorn kan utrustas med en satt av fyra vibrationsdämpande motorfästen. Det finns även en kraftledning och oljekylare samt en handdriven oljepump. En vatten sprutas avgaskrök som är förenlig med en 3-tums avgasslang samt multipel front PTO remskiva systemet är frivilligt. En axel kopplingsanordning samt en motor instrumentdisplay är tillgänglig. Instrumentpanelen kan visa oljetryck, voltmeter, varvräknare, låg olja varningslampa och temperatur varningslampa.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114862.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.