Hur Anpassa Dash Covers

Ändra insidan av din bil kan vara ett bra sätt att anpassa och skydda delar av din bil som kan lätt skadas. Säte och ratt täcker är ständigt populära, men det är också populärt att anpassa instrumentbrädan i bilen också. Speciellt för high-end, känsliga fordon, täcker instrumentpanelen inte bara ser snygg men skydda interiören från UV blekning, damm, och andra faktorer som kan missfärga eller varp instrumentbrädan. Lyckligtvis finns det många skräddarsydda kit som finns för en bred variation av bilkarosser. Saker du behöver
ren trasa
bil rengöringsmedel
sax
rakblad
anpassade auto dash täcker kit specifikt för ditt fordon (inklusive fastsättningsmetoden)
Show Mer Instruktioner
1

undersöka vilka täcker ute och välja tyget du gillar bäst. Det är polyester, velour, mocka, och andra täcker streck, i en mängd olika stilar och färger. Köpa en som du gillar och som passar din bil, och vara säker på att det stämmer överens med din bils märke, modell och år.
2

Rengör den befintliga instrumentpanelen med en ren trasa och rätt bil rengöringsmedel (flytande bilrengöringsmedel från Auto Store fungerar bäst). Kontrollera att det inte finns någon extra skräp för att komma i vägen för instrumentbrädan locket.
3

Klipp eller raka ner något upphöjda sprickor eller brister i den gamla streck.
4

sträcka lätt instrumentbrädan lock och plats över instrumentbrädan. Kontrollera om öppningar för ventilationskanaler, högtalare, lampor larm, etc för att säkerställa att de är korrekt placerade. Om din lock saknas några öppningar, kolla efter en skiss eller perforering på undersidan av locket, och försiktigt skära ut med sax eller ett rakblad.
5

Skär kardborreband medföljer satsen i 1/2 "breda remsor och strategiskt placera längs kanterna på instrumentpanelen för att hålla locket på plats. Ta stöd av remsor och tryck på instrumentpanelen yta under ca 10 sekunder för att fästa ordentligt.
6 p Om ditt kit innehåller något annat än kardborrband för fastsättning, följ installationsmanualen att fästa locket på instrumentbrädan.
7

försiktigt dra eller sträcka kanter lock nära fronten för att eliminera eventuella vågor eller krusningar och se till att locket passar tätt till styrelsen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114855.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.