M100 Militära Trailer specifikation

M100 trailern är en 1/4 ton, två hjul militär last trailer konstruerad för att dras bakom M-serien militära fordon såsom M38 och M38A1 jeep. Trailern kan bära en last på upp till 500 pounds. Springs och stötdämpare i trailerns suspensionen gör det till en robust trailer för alla typer av terräng. Trailern är vattentät och flyter med full last. Även tillverkats i början av 1950-talet, dessa robusta vagnar är fortfarande i efterfrågan och kan köpas för runt $ 600 vid auktioner och från privata säljare. Allmänna specifikationer

sängen av M100 trailern mäter 72 inches lång och 38 inches bred i botten och 46 inches bred upptill. Den totala längden är 108,5 inches. Den totala höjden är 42 inches. När den är tom, väger släpet 565 pounds. Kroppen och ram är en svetsad stycke. Trailern har två bakljus som drivs av dragfordonet. En A-frame dragstången är bultad till framsidan av ramen och tjänar som ett fäste för bogsering anslutningar och stödfot. Stödbenet används för att hålla vagnen upprätt när den inte ansluten till ett dragfordon. En handioperated parkeringsbroms på framsidan av släpvagnen låser hjulen för att hålla vagnen från att röra sig när den inte ansluten till ett dragfordon.
Amphibious (G747) Modell

På grund av att vattentäta och kunna flyta med full last, var M100 släpvagn anses amfibiska. Standardutrustning ingår en 10-pound presenning som fäst krokar svetsade till släpet kroppen och hålls lasten ren och torr.
Telefon Kabel Splicer (M367) Modell

När M100 Vagnen är utrustad med telefon kabelskarvning utrustning, att släpvagnen utsetts är M367 (signal corps modellen K-38-A). Den M367 bar en TE-56 verktygssats som medföljer en linjearbetare med alla de verktyg som behövs för att installera eller reparera telefonledningar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114851.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.