Hur konvertera en van för en rullstol Driver

Rullstolsburna kan köra fordon genom användning av anpassade kontroller. Förhållanden såsom paraplegi göra funktionshindrade förare inte har kunnat använda sina ben för att styra fordonet så att han kommer att behöva använda sina händer för att accelerera och bromsa fordonet. Handkontroller tillåter ändå pedalerna som ska användas så både arbetsföra och funktionshindrade förare kan köra fordonet. Handkontroller kan installeras i en van med automatisk växellåda, under ratten, fäst vid pedalerna. Saker du behöver
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

kontroller Purchase handen. Sök efter en handkontroll leverantör på nätet eller kontakta en lokal mobilitet organisation för rådgivning. Det finns ett antal hand-styrmodeller tillgängliga. Se till att modellen för handkontrollen är rätt storlek för märket på van att du installerar den i. Kontakta leverantören för att säkerställa kompatibilitet.
2

Montera systemet handkontroll enligt tillverkarens anvisningar . Ordna systemet så att handtaget ligger på höger sida. Kläm den vänstra klämman sida pedalen till bromspedalen. Kläm den andra pedalen klämman till gaspedalen. Lås klämmorna på plats med låsning skruvar eller bultar. Detta varierar beroende på hand-styrmodellen.
3

Fäst hand-styrsystemet till instrumentpanelen under ratten. Vissa Handkontrollen är upphängd i ett snöre runt rattnavet, medan andra sitter i parentes fästa på instrumentbrädan. Rådgör med tillverkaren instruktioner för vilken metod som ska användas.
4

Testa systemet handkontroll för att säkerställa att det fungerar. Dra på handkontrollen och gaspedalen kommer pressa. Tryck på handkontrollen och bromspedalen ska pressa. Se till att när handkontrollen används pedalerna kan trycka fullt. Systemet är nu redo att användas av en inaktiverad användare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114842.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.