Hur Justera Idle på en Polaris RZR

Polaris RZR är en ATV med en bränsle-insprutad motor. Bilens dator justerar automatiskt viloläge efter behov, så att RZR inte har en traditionell Justerskruv för tomgång. Istället kan tomgång ändras genom justering av gasvajern. Över tiden, eftersom denna kabel sträcker ut, kommer tomgångsvarvtalet fluktuera och justering kommer att krävas. Den regelbundna tomgång kan finjusteras genom att förlänga kabeln att bromsa tomgång, eller förkorta den att öka tomgång. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den bakre tjänsten panelen som täcker motorn. Leta gasvajern, som går direkt över luftintaget. Hitta bula i kabeln som är täckt med en gummislang. Detta är kabeln justerare.
2

Pressa gummislang mellan pekfingret och tummen och tryck samtidigt tillbaka för att exponera justerare. Med hjälp av en skiftnyckel, lossa låsmuttern, frigör justeraren.
3

Skruva den nedåt tills den fritt spelrum i gaspedalen är mellan 1/16 tum till 1/8 tum. Detta är det avstånd som måste trampa från en fullständig vila tills den punkt där det börjar röra spaken på spjällhuset och höja motorns varvtal. Detta är den korrekta positionen för kabeln, och tomgång bör nu vara inom korrekt driftsområdet för 900-1300 rpm. Om det inte är, fortsätt att justera kabeln tills önskad tomgång erhålls.
4

Dra åt låsmuttern för att hålla justeraren på plats. Byt gummislang och den bakre tjänsten panelen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114839.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.