Polaris 900 Motorspecifikationer

Polaris är en tillverkare av snöskotrar i USA. Den senaste versionen av Polaris 900 är Polaris RMK 900. Denna version av Polaris snöskoter infördes 2005. Den skoter mäter 134 inches i längd, 46,5 inches i bredd och 46,5 inches i höjd. Den är också utrustad med bakre hydrauliska skivbromsar och en kontinuerligt variabel transmission. Utöver dessa funktioner, är ett anmärkningsvärt inslag på Polaris RMK 900 motorn. Dra Starter

Polaris 900 motorn är utrustad med en pull starter. Det betyder att det börjar liknar en gasdriven gräsklippare du använder hemma. När det finns bränsle i tanken, dra dig på ett snöre för att starta upp henne, strypa gasen och gå. Den pådragbara startenheten innefattar en lina som är lindad runt vevaxeln. När repet dras, griper det vevaxeln att göra motorn till liv och sedan ryggar och sveper tillbaka upp i pull-start enhet.
Tvåtaktsmotor

Polaris RMK 900 snöskoter är en tvåtaktsmotor. I en två-taktsmotor, finns det ett kompressionsslag följs av ett annat slag, känd som en explosion stroke, där bränsle trycks in i cylindern, varje varv. De två-taktsmotor är optimal för fordon såsom en snöskoter på grund av dess lätt och kompakt storlek. Den tvåtaktsmotor är också ett bra alternativ eftersom det ger snabb svarstid och makt. Det finns emellertid vissa nackdelar med en tvåtaktsmotor också. Först, delar tenderar att slitas ut snabbare eftersom det inte finns någon inbyggd smörjsystem. Det andra, kan oljan för en tvåtaktsmotor vara ganska dyra och motorn kommer att bränna cirka en liter olja för varje körda 1.000 miles. Slutligen skapar tvåtaktsmotor också mer luftföroreningar än en fyrtaktsmotor.
Tvåcylindriga motor

Polaris RMK 900 snöskoter motor är en två-cylindrig motor. Två-cylindriga motorer har få rörliga delar, vilket minskar svarstiden och ökar accelerationen. Den tvåcylindriga motorn minskar även bränsleförbrukningen eftersom den använder mindre bränsle för att driva snöskoter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114834.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.