Inaktivera en Chapman bil larm i en Saturn

De flesta Saturn fordon har byggts standard med Chapman fordon larmsystem. Men då larmsystemet är trasig, kanske du vill inaktivera din Chapman billarm för att förhindra olägenheter i en oförutsägbar larm. Ta den till återförsäljaren är ett sätt att få larmet repareras, handikappade eller ens bort, men det finns sätt detta kan också kopplas bort från hemmet, därför förhindra resan till generalagenten. Instruktioner
1

Koppla bort den negativa (svarta) kabeln från din Saturnus batteri. Till skillnad från många fordon, är Saturnus batteriet i bakluckan på bilen under reservdäcket facket. Detta kommer att undvika stöt-skada uppstår samtidigt inaktivera Chapman larmet från din Saturn.
2

Lokalisera kroppen av larmet på förarsidan under instrumentbrädan. Larmet är ett litet lådformat föremål med metall sidor och små hål på locket. Det kommer att finnas två tunna sladdar sträcker ut larmet skalet och når mot fronten av bilen.
3

Öppna huven på din bil och ser bakom din Saturnus motor på förarsidan . Du bör se sirenen delen av alarmet, vilket kommer att vara en metall fyrkantiga föremål knutna till samma sladdar du såg komma från kroppen av larmet i instrumentbrädan.
4

Koppla sladdarna på vilket som De pekar ansluta sirenen till själva larmet rutan. I vissa Saturns är klämliknande anslutning närmare sirenen området bakom motorn, men i andra Saturns det är fastklämd vid larm-kroppen slut.
5

Anslut den svarta kabeln på din Saturnus batteriet och stänga bagageluckan och huven på din bil. Din Chapman billarm är nu framgångsrikt frånkopplad från Saturn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114832.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.