Hur du hittar en transponder

Folk avlägsna transpondern från tangenterna att limma dem på undersidan av rattstången så att bilen att starta utan att behöva ha en transponder nyckel. Transponder nycklar är dyra. Ersättningsnyckel priserna är astronomiska att segla detta, kommer de att ta bort transpondern, limma den nära tändningen, och sedan använda en vanlig nyckel. Transpondrar avlägsnas också för att möjliggöra en för fjärrstyrd start som ska installeras. Samma teori gäller, utom ibland ägaren kommer att sätta transpondern under skalet locket på rattstången nära tändningen så att den inte kommer att upptäckas. Transpondern är en liten radiofrekvens sändare i din bilnyckel som är lätt att hitta om du vet var du ska leta. Saker du behöver
Tänger
Transponder nyckel
Miniatyr platt skruvmejsel
Exact-O kniv
Visa fler instruktioner
1

Transpondern har en 30-siffrig alfanumerisk kod som är specifikt anpassad till mottagaren i bilens tändning. När den placeras i tändningslåset, sänder transpondern i tändningslåset en signal till transpondern som svarar med tillämpliga koder. Tändningen skickar sedan en signal till bilens dator att det är okej att starta bilen och låta bränslepumpen att börja arbeta. Hitta din transponder tar du knappt under minuten. Först, ta din transponder nyckel i ena handen och tång i den andra. Ta tag i huvudet på tangent där nyckelns bladet möter huvudet av nyckeln och börja vicka den fram och tillbaka.
2

Skär den övre sidan av nyckeln huvudet med din Exact-O kniv och bända upp den något med skruvmejsel. Inuti bör du se en liten vit hölje.
3

Ta bort den vita höljet från nyckeln huvudet. Inuti höljet ska vara transpondern i ett litet glasrör.
4

att kringgå detta problem helt och hållet, nästa gång du köper en bil be fyra till sex kopior av nyckeln. Två för ett värdeskåp, en för bilen, och en i ett bekvämt gömställe i bilen. Återförsäljare som tidigare inte skulle ge extra nycklar eftersom de vill att de stora summor pengar som de kunde ta betalt för ersättning nycklar. Men i dagens ekonomi, de flesta är villiga att ge dig något att göra försäljningen, och nycklarna bara kosta dem några dollar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114828.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.