Kroppstyper för Dodge Fordon

Dodge är ett varumärke av biltillverkare inom Chrysler-koncernen. Som det konkurrerar i alla aspekter av bilmarknaden, gör Dodge fordon i alla storlekar och stilar kropp, från kompakta bilar till sportbilar till sedaner. Den har även större fordon för dragande, som lastbilar, sport utility fordon och cross overs, samt minibussar avsedda för hela familjer. Sedaner

Dodge producerar en handfull olika sedaner med sin egen unika kropp styling. Dodge Avenger har en relativt enkel konstruktion men med bastant fram och snygg rygg, så blir den stil av de flesta Dodge bilar. Dodge Caliber ser ut som en kombi sedan, med en kortare rygg och högre dörrkarm som nästan gör det likna en cross-over SUV. Dodge Charger är en bastant sedanmodell som har kantighet, men ändå snygg kropp styling någonstans mellan en Cadillac cabriolet och en sportbil. Dodge Caliber är den billigaste av dessa modeller på runt $ 17.000 MSRP medan laddaren, som allmänt anses vara en fyrdörrars muskel bil, är den dyraste på runt $ 25.000 MSRP, som av 2010.

Sports Cars

Dodge tillverkar inte många sportbilar men de som det inte producerar är utformade för att göra ett uttalande. De två dörrar Dodge Challenger har återupplivats för att se ut som en omarbetad version av den långa, eleganta och breda muskel bil som var så populär på 1970-talet. Det är en relativt prisvärd sportbil med en bas MSRP av ca $ 24.000, som av 2010. Dodge Viper är på den motsatta änden av spektrumet, och anses av auto entusiaster att vara en av de finare amerikanska sportbilar som någonsin producerats. Ser något som det namne, är Viper snygg och exotisk i sin kropp styling, sitter låg på marken med åsar som höfter för hjulen och skarpa vinklar i huven och dörrar för förbättrad aerodynamik. Basen MSRP på Dodge Viper är ca $ 90.000 som av 2010.
Minibussar, stadsjeepar och delning

större fordon från Dodge linjen omfattar personbilar att sätet familjer och haul olika mängder gods. The Grand Caravan minivan är en standard kantighet minibuss med rundade kanter och front. Dodge Journey har en kaross som faller någonstans mellan minibuss och crossover med en front som verkar nästan identisk med Grand Caravan s men med en bakre som liknar en sport utility vehicle. Dock är Dodge Nitro en sann sports utility vehicle med kantighet, upprätt kropp styling som går tillbaka till de första sport utility fordon tillverkade av Mercedes och Landrover. Den Durango är större, snyggare version av Dodge SUV, som påminner om Cadillac Escalade i kroppen styling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114813.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.