Färger på Camaro LS

Muskel bil fans jublade när Chevrolet introducerade den femte generationen av Camaro under 2009 efter att produktionen stod stilla under 2002. De senaste modellerna kombinerar en elegant, coupe exteriör med kraftfull V6-och V8-motorer, och valfria funktioner som Bluetooth. De 2010 och 2011 modeller erbjöds i tre trimmar: LS, LT och SS. Det fanns vissa förändringar i exteriöra färger mellan de två åren och vissa färger var upcharged. 2010 LS Exteriörfärger

Val av ljusa och metalliska färger var standard för 2010 Camaro LS. Dessa färger är svart, Cyber ​​Gray Metallic, Imperial Blue Metallic, Rally Gul, Victory Red, Summit Vitt och Silver Ice Metallic. Inferno Orange Metallic fanns tillgänglig för en extra kostnad av $ 325. Färger inte frivilligt för LS är Red Jewel Tintcoat, endast tillgänglig för LT och SS, och Synergy Grön Metallic, endast tillgänglig för LT.
2010 LS tillval Hood och färger Stripe

Hood och rand färgalternativ fanns tillgängliga i olika kombinationer för extra kostnad. Till exempel var en dubbel orange rand på motorhuven och bakluckan tillgängligt i kombination med Silver Ice Metallic, Summit White, Black och Cyber ​​Gray Metallic till en kostnad av $ 470. Den hockey rand paketet, med striping på motorhuven, bakluckan och kropp, kom i svart, vitt och grått för en extra kostnad på $ 510 och var tillgänglig för alla färger, utom deras matchande toner.

2011 LS Exteriörfärger

Val av ljusa och metalliska färger kom också standard för 2011 Camaro LS. Dessa färger är svart, Cyber ​​Gray Metallic, Imperial Blue Metallic, Victory Red, Silver Ice Metallic och Summit White. Inferno Orange Metallic, var Synergy Grön Metallic och Rally Yellow tillgänglig för en extra kostnad av $ 325. Red Jewel Tintcoat inte var tillgänglig för LS.
2011 LS tillval Hood och färger Stripe

Hood och rand färgalternativ varit tillgänglig på 2011 modeller i olika kombinationer för ytterligare kosta. Till exempel var en dubbel silver rand på motorhuven och bakluckan finns i alla färger utom Silver Ice Metallic till en kostnad av $ 470. Den dubbla orange rand var ett alternativ för endast vissa färger, t.ex. Synergy Grön Metallic. Den hockey rand paketet kom i svart, vitt och grått för en extra kostnad på $ 510 och var tillgänglig för alla färger, utom deras matchande toner.
Interiör färger

Svart och grå var de inre färgalternativ för både 2010 och 2011 Camaro LS. Färger inte valfria inkluderar beige för LT och SS och Inferno Orange för 2011 2LT.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114807.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.