GTO MR Specifikationer

Först släpptes 1970, har sitt ursprung i Mitsubishi GTO som en av Mitsubishi Colt Galant serien, tills försäljningen krympt och GTO drogs halvvägs genom 1970-talet. Det var inte förrän 1990, 20 år efter det att GTO först dök, som Mitsubishi nylanserade GTO som en sport Coupe att konkurrera med sina japanska konkurrenter, Toyota och Nissan. MR - eller "Mitsubishi Racing" - version var en trimmad-up, högpresterande version av GTO och kan producera 300 hästkrafter. Detta ökades till 320 hästkrafter i senare modeller. Motorspecifikationer

Mitsubishi GTO MR använder en dubbel överliggande kamaxel motor, vilket innebär att 3,59-tumshål cylindrar är anslutna till två upphöjda kamaxlarna. Varje cylinder har ett slag av 2,99 inches, vilket är avståndet kolven rör sig i cylindern. Den MR s cylindrar är anordnade i en V6 mönster vid en 60-graders vinkel. En V6-motor är en motor med två banker av tre cylindrar monterade i en vinkel, på en central vevhuset. Den används ofta i medelstora bilar på grund av sin kompakta och styv konstruktion. GTO MR har totalt 24 cylindrar med en sammanlagd bränsle kapacitet på 181,363 cubic inches. Den totala bränslevolym av cylindrarna är känt som motorns deplacement.


Chassi och specifikation Wheel MR motor är placerad framtill på fordonet och har en tvärgående linje. Detta betyder att motorns vevaxel är i rät vinkel mot bilens axlar, vilket är normalt inriktningen för frontmonterade motorer. MR är all-wheel-drive och har en fjädring framtill och baktill. MR: s främre bromsarna är ventilerade skiv-raster, som använder en platta skiva trycker mot hjulet och arrestera dess rörelse. De skivbromsar av mer kraftfulla bilar är ventilerade för att skingra den potentiellt farliga värme som genereras av den bromsande processen. De bakre bromsarna är desamma som de främre bromsarna, förutom att de också inkluderar en servo-assisterade låsningsfria bromsar, vilket bakhjulen hindras från att helt låsa upp när man bromsar, vilket kan leda till en förlust av kontroll.
Addera Prestanda och Diverse

Mitsubishi GTO MR har en effekt i förhållande till vikten av 164,29 hästkrafter per ton. Dess maximala effekt 205,8 kW produceras vid 6.000 rpm, medan dess maximala vridmoment - eller vrida kraft - produceras vid 2.500 rpm och toppar ut på 315 foot-pounds. Den GTO MR är försedd med två turboladdare, vilket komprimerar den luft som strömmar in i motorn och öka hästkrafter, en mellankylare, som kyler luften komprimeras av turboladdare och en katalytisk omvandlare. Katalysatorer minskar toxiciteten av motorns utsläpp, vilket gör fordonet köras mycket renare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114772.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.