Dodge Rampage specifikation

Dodge Rampage Concept är koncept Coupe utility vehicle som tillverkades av Auburn Hills, Michigan-baserade Chrysler Corporation. Fordonet var baserad på Dodge Rampage bilen som tillverkades mellan åren 1982 och 1984. Dodge Rampage Concept kom ut på marknaden år 2006. Motor

Dodge Rampage Concept är en V-8 förbränningsmotor. V-motorer är de som består av kolvar och cylindrar som är arrangerade i en layout som ser ut som bokstaven V. V-8 motorer, som namnet antyder, omfattar åtta cylindrar under motorns vevaxel. Cylindrarna är sammansatta av två ventiler vardera. Den kompressionsförhållande för motorn är 9.6:1. Cylindervolym är en term som beskriver den totala volymen av alla åtta cylindrar. Motorn förskjutning av Dodge Rampage är 345 cubic inches. Den maximala prestanda hastigheten är 340 hästkrafter vid 5000 varv per minut. Fordonet har en automatisk, femstegad växellåda.
Drivlina

Drivlina avser de delar av en bil som både producerar och ger ström till gatorna. Dodge Rampage Concept är en all-hjulsdrivna fordon.
Mått

Dodge Rampage Concept har en totalvikt på 5000 kg. Hjulbasen av Dodge Rampage Concept åtgärder mellan de mellersta delarna av både bak-och framhjulen, och är drygt 142 inches. Den totala bredden, höjden och längden på fordonet är 80 inches, 73 inches och 215 inches, respektive. Hjulen är 22 inches med 9 inches i storlek.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114749.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.