Typer av sensorer fordonshastigheten

Gratis sensorteknik informera fordonets operatörer av olika skattesatser medan sensorerna är byggda för att vara känslig för faktorer såsom magnetism, järn och el. Den roll som dessa sensorer är att övervaka fordonskomponenter 'rörelse och acceleration. Dessa sensorer är också tillverkade med säkerhetsöverväganden i åtanke, installerade med temperaturen, riktnings-och tryckkänslighet. Pick Up Coil Sensorer

Hastighetssensorer på hjulen mäter överföringen eller transaxelsmörjmedel hastigheter. Dessa varvräknare berättar förarna av de kurser rattutslag. Hjulhastighetssensorn är ett varumärke av varvräknare består av en tand reluctor ring som sätts in varje hjullager. Motorns styrenhet (ECU) är placerad vid de främre och bakre nav. Den pick up coil sensor har tvinnade trådar som motstår elektriska störningar.
Magnetiska resistanselementet Sensorer

Magnetic Resistance Element eller MRE hastighetssensor har en roterande magnetisk ring som "känner" de variabla magnetfält då fordonet färdas. Digitala vågen avges förmedla information om hastighet till kombinationen mätaren och motorns styrenhet (ECM).
Tungelement Sensorer

Tungomkopplaren är ett instrument som drivs och styrs av hastighetsmätaren kabeln. Bestående av en magnet, tungelement och hastighetsmätare kabel, Tungelementets magnet vänder, öppnar och stänger fyra gånger per varv. Detta öppnande och stängande rörelse alstrar en puls. Antalet pulser bestämmer fordonets hastighet som kombinationen mätaren och motorns styrenhet (ECM) skulle läsa.
Hastighetsmätare

vanligare hastighetssensor är hastighetsmätaren som beräknar och visar ett fordons hastighet. Hastighetsmätaren är en apparat som mäter den momentana hastigheten hos ett landfordon. Uttryckt i kilometer eller miles per timme, hjälper hastighetsmätaren att reglera förarens hastighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114741.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.