BMW Engine Identification

Att känna din BMW motorkod och specifikationer kan hjälpa dig och din mekaniker när det är dags att reparera eller uppgradera din bil. Du kommer att behöva hitta motorkod på din BMW: s motor och få och avkoda bilens VIN för att avslöja de mest exakta motor koder och funktioner. VIN avkodning

Hitta bilens Vehicle Identification Number, eller VIN, genom att titta på dess registrering, titel, eller undersöka kroppen i bilen för en VIN. Du kan ofta hitta VIN i dörrposter i bilen, nära botten av vindrutan på förarsidan, och på själva motorn. Det andra tecknet i VIN betecknar bilens tillverkaren, så i detta fall kommer det att vara "B" Den fjärde till åttonde tecknet utse funktioner såsom BMW: s motor typ och modell.
Engine Number

Motornumret är en åtta-siffrig identifierare som består av två fyra -siffriga grupper. Den första gruppen av siffror innehåller uppgifter om motorns montering, placering och serienummer. Den andra gruppen av siffror erbjuder fabrikskoden och dagligen att motorn producerades. Motorns nummer är unikt för motorkod, vilket fungerar som en sekundär identifikation metod.
Mikrokod

motorkod av bilen ger ett annat sätt för dig att få information om din motor. Liksom motornummer, även består av åtta siffror, men det är i fyra olika sektioner. Det första numret av motorkod visar sin monteringslinje. Den andra uppsättning siffror, som är i tre sekventiella siffror, indikerar motorns serienummer. Efter serienumret är den enda siffran fabrikskoden, vilket visar om bilen byggdes i München, Tyskland, indikeras med siffrorna 0 till 4, eller Steyr, Österrike, som anges av siffrorna 5 till 9. Den sista uppsättningen av nummer är tre sekventiella tecken som anger dagen motorn tillverkades.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114739.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.