Bobcat 863 Specifikationer

Den kompakta storleken och manövrerbarhet Bobcat 863 har gjort det ett inventarium på bygg gårdar och byggarbetsplatser över hela nationen. Bobcat 863 är en minilastare, som är en miniatyr av en grävare eller lastare, som drivs av en fristående motor och byggd i en liten stel ram. Kompaktlastare är fördelaktiga på projekten var operationer krävs i trånga utrymmen tack vare sin höga lyftkapacitet för deras storlekar och noll tums vändradie. Performance Specs

Bobcat 863 s hydrostatisk fyrhjulsdrift gör att den når en toppfart på 12,5 mph i två hastigheter version, medan den enda hastighet alternativ är begränsat till 7,2 mph. Hydrostatisk drivning innebär varje hjul drivs av en hydraulmotor, detta används ofta i terränggående fordon. Den 863 har en nominell kapacitet på £ 1900., Men detta ökas till 2.000 kg. med tillvalet motvikt. Den nominella operativa kapacitet - eller ROC - är den rekommenderade maximala vikten på fordonet ska lyfta. Överstiger denna vikt kan orsaka skador på fordonet eller personskador. En belastning på 3800 kg. eller högre kommer att förorsaka farkosten att tippa. Addera Dimensioner

Bobcat 863 är 135,4 inches lång och 74 inches bred, med skopan ingår. Fordonet är 82.3 inches hög och 121 inches hög till skoppinnen. Skopan stift är där skopan svänger i slutet av lyftarmen. Den 863 har en arbetsvikt på 7,045 pounds.
Motorspecifikationer

En fyrcylindrig Deutz BF4M1011F motor driver Bobcat, som producerar 73 hästkrafter. Turbo-laddare komprimera luften i luft /bränsleblandningen innan den induceras, höja effekten hos motorn. De 863: s motor körs på diesel och driver ett system för oljekylning. Förskjutningen av motorn är 178 cubic inches, vilket är den kombinerade bränslekapaciteten av de fyra cylindrarna. Bränsletanken av Bobcat 863 rymmer 25 liter diesel.
Operation

Du kontrollera förflyttning av 863 via två spakar som gör att du kan gå vidare , bakåt och styra fordonet. Du styr variationer i hastigheten av hur långt varje spak trycks i en given riktning. Du styr skopan och lyft armen via två fot-pedaler på standardmodellen. Handreglage för lyftarmen och skopan är ett tillval.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114733.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.