Trailer Light problem & botemedel

Koppla ihop en släpvagn till en bil är en förvirrande uppgift för de flesta oerfarna personer. Wires gå överallt. Clips, kontaktdon och kopplingar kan vara mycket förvirrande. Visst, har din släpvagn åtta stift, men vet du vilken typ av plugg det är? Tack och lov, diagnostisera och åtgärda problem släp ljus är sysslor vem som helst kan göra med rätt vägledning. Inga lampor

Du har försökt ansluta varje hamn, varje tråd och allt annat och ingenting fungerar. Antingen du har en trasig kontakt, vilket är vanligt när man hyr en släpvagn från en leverantör med en snabb välter lager, eller om du har en trasig kontakt på ditt fordon. Något är inte att få ström till din släpvagn. De flesta auto leverans butiker säljer en billig test kit för att ta reda på var strömmen sviktar. Detta test kit består av en liten glödlampa kopplad till en stålstång. När glödlampan inte lyser under testet, har du just hittat problemet.
Ingen kontakt
p Om du inte har en kontakt kopplad till släpet , det finns inget sätt att fästa lampor till den. En kontakt måste skarvas in släpets ledningar så det kommer att fungera. Detta kan göras genom att en erfaren mekaniker hemma, på sidan av vägen eller på en mekaniker shop för de flesta typer av släpvagnar. För husbilar och överdimensionerade släp, kommer de förmodligen att dras till en butik för ytterligare reparation.
Burnt Out Lights

Precis som strålkastarna på din bil kommer lamporna på släpet brinna så småningom ut. Varselljus på släpet kan tas bort och ersätts istället demontering den lilla upplysta noden och försöker byta glödlampan. Glödlampan på dina blinkers och bromsljus kommer antingen lossnat från insidan av släpvagn eller locket kommer att lossna på utsidan. Bara poppa ut lampan, ersätt med ett färskt och sätt tillbaka locket över ljuset.
Lights bakåt
p Om du slår på din höger blinkers och vänster man blinkar trailer fast baklänges. Så småningom kommer detta att kortsluta trailerns lätta system och göra den obrukbar. Det är också farligt för andra förare på vägen eftersom de inte kommer att kunna exakt berätta vilken väg du vänder. Ta isär kontakten och kontakten, ändra placeringen av trådarna blinkers och byt kontaktdon. Om detta inte löser problemet, kan trådarna kopplas på ramen av den släpvagn som kräver professionella arbete.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114705.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.