Hur man registrerar en övergiven bil i Virginia

En övergiven bil definieras av Virginia lagen som ett motorfordon, släpfordon eller påhängsvagn som lämnas obevakad på allmän egendom (inklusive primära motorvägen axlar och offentliga garage) i mer än 48 timmar i kränkning av en stat eller lokal förordning. Ett fordon eller släpvagn kan också övervägas överges om den lämnas på privat egendom i mer än 48 timmar utan tillstånd från fastighetsägaren. Saker du behöver
Form VSA 17A
Form VSA 40
VIN (chassinumret för övergivna fordon)
Visa fler instruktioner
1

Initiera en sökning efter den övergivna bilens ägare genom att ge VIN och $ 25 till Virginia DMV (avgift från 2010). Vänta på DMV för att avgöra om ägaren är en Virginia hemvist, i så fall kommer Virginia DMV skicka ett brev till ägaren ger honom 15 dagar att ta bort fordonet
2

Skicka ditt uppsåt till. auktionera den övergivna bilen (förutsatt att den förblir outtagna av en ägare efter 15 dagar) på Virginia DMV: s webbplats (se "Resurser"). Vänta 21 dagar varefter du har rätt till titeln bilen, sälja eller överföra den till en Demolisher.
3

Fyll i en ansökan om intyg om titel och registrering (blankett VSA 17A) på nätet eller personligen på din lokala DMV kontor. Markera rutan "Övergivna fordon" under rubriken "Förvärv Type." Fyll i alla ägare, lien och fordonets information om fordonet på blanketten. Underteckna ansökan och vrid den till din lokala DMV kontor.
4

Fyll i en ansökan om fordonets borttagning intyg (blankett VSA 40) online eller i person på ditt lokala DMV kontor. Fyll i fordonet /tillverkare information samt bogsering och fordon disposition information i enlighet med Virginia Övergivna Motor Vehicle Law (VA Code 46,2-1202).
5

Ge en övergiven bil kvitto rekord begäran DMV. Om bilen var titeln i Virginia, få kvitto från Virginia DMV. Om titeln av staten, få kvittot via certifierade post från av staten DMV kontoret.
6

Betala lämplig avgift baserad på fordonets vikt och typ och försäkringsbevis till Virginia DMV längs med din ansökan om titeln och registrering (blankett VSA 17A).

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114703.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.