Vilka produkter kan sprayas in Insprutningsmunstycken?

Bränsleinsprutaren är den mekanism som sprutar in bränsle i motorn för att blandas med luft för att skapa förbränning, och det finns en injektor för varje ventil på motorn. Men ibland kan det bli nödvändigt att spruta bilprodukter i dina bränsleinjektorer att hjälpa dem att fungera korrekt. Smörjmedel

Smörjmedel ibland kan behöva sprutas på och i bränslespridare. Detta händer oftast under montering eller demontering eftersom bränsleinjektom kanske måste smörjas för att glida in i eller ut ur den nödvändiga kopplingen vid reparationer. När du använder sprej smörjmedel, använd endast små skurar och inte belägga injektorn eftersom smörjmedlet kan orsaka svårigheter i stora mängder.
Rengöringskit
injektorer

bränsletyper kan få gummerat upp på grund av föroreningar i bensintanken, bränsleledning eller i bensinen själv. Detta kan leda till en feltändning motor och dålig blandning av bränsle och luft. Kemiska rengöringsmedel kan sättas in i bensintanken eller sprutas in i bränsleinsprutaren vid rengöring ut problemet. Detta kan göras hemma, men grovrengöring kan behöva de resurser och verktyg för en professionell bilmekaniker.
Fuel Tillsatser

men oftast blandat i bensintanken eller bränsleledning, finns bränsletillsatser som kan blandas i bränsleinsprutaren. Målet med dessa tillsatser kan vara att lägga hastigheten genom att bränna mer bränsle snabbare, eller tillsatserna kan vara där för att hjälpa till att hålla injektorn ren med tiden som det går. Bränsle tillsatser kan injiceras vid, eller strax före, bränsleinsprutningsdonet snarare än i bensintanken om föraren har en sekundär enhet för tillsatsen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114692.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.