Funktioner av Daewoo Matiz

Den Daewoo Matiz är en kompakt bil som tillverkas i Sydkorea . En av de mindre Daewoo -modeller , är det ändå tillräckligt stor för att ge plats tre personer i ryggen med plats över för bagage . Vare sig du letar efter din första bil , eller helt enkelt vill ha en nyare kompakt modell , kanske Daewoo Matiz vara ett lämpligt val . Motor

Daewoo Matiz har en liten , 796 cc motor som körs på bensin . Beläget i fronten på bilen , den har tre cylindrar och maximalt 50 hästkrafter . Det finns två ventiler per cylinder , vilket ger totalt sex ventiler totalt . Växellådan är en sexväxlad , manuell växellåda . Den Matiz har ett bränsle kapacitet på 35 liter . Det hanterar 38,56 miles för varje liter bränsle . Fordonets hastighet toppar ut på 89,5 mph .
Design

Matiz har en rundad kroppsform med överdimensionerade stötfångare . Det finns utrymme att transportera fem personer . Dess framhjulsdrift kan ge god hantering i dåligt väder . Tillsatsen av ett låsningsfritt bromssystem hjälper också stadigt fordonet i dåligt väder .
Mått

Matiz totala tjänstevikt är 1,876.1 pounds . Det är 137,8 inches lång och 59,1 inches bred . Fordonet är också 58.7 inches tall . Det kan bära en maxvikt på 2,667.6 pounds . Det har också möjligheten att dra maximalt 2,425.1 pounds . Hjulbasen är 92,5 inches .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114691.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.