1983 Honda ATC 200 Specifikationer

1983 japanska tillverkaren Honda släcka ATC 200, en trehjulig ATV, som ett alternativ till den ATC 185. ATC 200 har en lite mer vridmoment, längre hjulbas och större hjul än liknande ATC 185-modellen, som Honda producerat detta att användas inte bara som en sport bil, men för att vara tillräckligt mångsidig för användning inom jordbruket också. ATC 200 har inte varit tillgänglig i USA sedan förbudet mot tre-hjuling ATV 1988. Motor och prestanda

Drivs av en overhead-cam fyrtaktsmotor, är ATC 200 192 cc med ett kompressionsförhållande på 7,8-till-1. Den har en fem-växlad växellåda med automatisk koppling, är det borrning och slaglängd förhållandet 65 med 57,8 mm, och förgasaren är en 22 mm kolv ventil Keihin. ATC 200 är utrustad med Honda Easy Start System, som använder automatisk komprimering release. Honda använde ett underhållsfritt kondensator systemet ansvarsfrihet tändning på motorn, som de hävdar ger gnistan "varma och pålitliga i all ridning och arbetsvillkor." Bränslet kapacitet fordonet är 2,3 liter, vilket inkluderar en reserv på 0,4 liter.
Mått och funktioner

Honda ATC 200 är 72,4 inches lång, 42,5 inches bred och 39,6 inches hög. Den markfrigång tre-hjuling är 4.9 inches, och sitthöjden är 26.8 inches. ATC 200 väger in på 299.9 pounds torr, och har en hjulbas på 46,5 inches. Finns i rött, den tillvalsutrustning som finns att köparna ingår sport spackling, en tripometer, en bolt-on front korg för mindre last, främre och bakre rack, och en dragkrok för laster upp till 200 kg.

hjul och bromsar

Alla tre däck åtgärden 25 av 12 med 9, och är ett stycke full slaktkroppen med knap mönster som standard, även om köparna kunde ha Chevron mönster installeras om så önskas. De använder en hög-flotation utformning, som syftar till att sprida vikten av de tre-hjuling över en större yta, för enklare ridning på tuff terräng. Framvagnen är hydrauliska teleskopiska gafflar, av lätt aluminiumlegering för att minska vibrationer. Både främre och bakre bromsarna är aluminium gjutna trummor, vilket gör dem lätta och även låta dem svalna snabbare, med den bakre bromsen helt tätad för att förhindra störningar från vatten och smuts. Alla bromsar anställa hund spakar ben broms med kabel justerare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114679.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.