1997 Nissan Altima Specifikationer

Nissan Altima ersatte Stanza modellen 1992, och Altima fortsatte att erbjudas i 2011 års modell. Den 1997 Altima är en kompakt sedan och marknadsfördes som ett billigare och mindre version av Nissans medelstora sedan, Maxima. Utföranden

1997 Altima erbjuder fyra utföranden: base XE, GXE, SE och GLE, vilket var den dyraste. Samma motor erbjuds i alla utföranden, men varje trim har olika standardutrustning och tillval överföring. Den GLE är den enda trim nivå ej tillgänglig med en manuell växellåda, istället kommer exklusivt med en fyrväxlad automatlåda. Den GXE, SE och GLE har makt fönster och makt dörrlås, med SE trim nivå lägga luftkonditionering. Den GLE erbjuder samma funktioner som SE, men tillägger lädersäten som standard inredning klädsel.
Fordonets storlek och vikt

Altima har samma yttermått för alla utföranden. Kroppen har en total längd på 180,5 inches med en hjulbas som mäter 103,1 inches. Det är 67,1 inches bred och 55,9 inches hög och ger 4,5 inches av totalt markfrigång. Tjänstevikten för Altima är ca 2900 pounds för de första tre utföranden, och GLE överstiger 3,000 pounds som ett resultat av dess mer omfattande inredningsdetaljer och klimatanläggning.
Interiör Specifikation

Innermått och tillgängliga sittplatser är också likartad i de 1997 Altimas utföranden,. Den Alltima har plats för upp till fem personer. Front passagerare få 39,3 inches av utrymme och 42.6 inches av benutrymme, medan baksätespassagerarna har 37,6 inches av utrymme och 34.7 inches av benutrymme. Bilens främre sätena ger 54.8 inches av axelbredd och 52.8 inches av hip rum. Dess baksätet har liknande dimensioner av 54 inches av axelbredd och 52,4 inches av hip rum. Luftkonditionering, farthållare och en kassett stereo är standard inredningsdetaljer i SE och GLE modeller.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114671.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.