Dumpa Trailer Specifikationer

Tipp är en värdig investering för privatpersoner och yrkesverksamma som söker ett kostnadseffektivt alternativ till att dumpa lastbilar. Upprepad dragande och lossning av tunga material såsom grus, smuts, stenar och plywood görs enklare och mycket mer tidseffektivt med Tippsläp än konventionella vagnar. Behandling av dina specifika behov är viktigt eftersom Tippsläp kommer i en mängd olika storlekar och kapacitet belastning. Kapacitet

Dump trailer kapacitet varierar mycket från en trailer till nästa. Bri-Mar erbjuder låga till medelhöga kapacitet släp som kan hala 2,2-17,7 kubikmeter. Miska erbjuder större Tippsläp med potential att dra från 3,5 ton till 10 ton. Fundera på om du kommer att dra tunga laster eller skrymmande material vid fastställande av den ideala kapaciteten.
Storlek

Dump trailer storlek är en viktig faktor med tanke på att din dragfordonet måste vara utrustade för storleken på trailern du valde. Vissa enaxliga modeller erbjuder snabb och enkel anslutning och frånkoppling från bilens dragkrok. Andra är svanhals trailers och kräver en viss typ av fordon. Beroende på vad du kommer att dragande kan högväxt sidor vara en ersättning utöver längd och bredd. Lätthet i bogsering, gott om parkeringsplatser och pris är viktiga faktorer.
Deck Höjd

nedre däck höjder erbjuder enkel lastning. De flesta däck höjder på mindre släp är mellan 20 och 24 inches. För större, industriella Tippsläp, är däck höjd inte så mycket ett problem, eftersom de är mer benägna laddad med traktorer eller andra tunga maskiner än för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114663.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.