2007 Yaris Funktioner

En av de nyare medlemmarna i subcompact kategori, gjorde Toyota Yaris sin amerikanska debut 2007. Efter lanseringen i Europa år 1999, var det tilldelades European Car of Year 2000. Den 2007 Yaris lanserades som både en fyradörrars sedan eller som en tre-dörrars liftback, tillsammans med en sport version, Yaris S. Både Yaris liftback och modeller sedanmodell ger god ekonomi prestanda, som erbjuder 34 mpg i staden och 39 -40 mpg på landsväg. Säkerhetsfunktioner

En bakre hydroformad torsion beam ger fjädring bak krängningshämmare stabilisering, med förare och passagerare skyddas genom en förstärkt hytt med främre och bakre deformationszoner. Alla fem sittplatserna har trepunkts säkerhetsbälten och justerbara nackstöd. Yaris adresser barnsäkerhet spärren systemet (lägre ankare och tjuder för barn) som ger säkra begränsningar. Viktklass-detektering krockkuddar inte bara avgöra om en passagerare är närvarande, men också blåsa i rätt hastighet och kraft för maximal säkerhet och effektivitet i händelse av en kollision.
Comfort Funktioner

Yaris sedan är rymligare än sina konkurrenter i samma kategori tack vare längre än normalt europeiskt hjulbas. Den sedan och liftback både sätet tre i ryggen, var och en med nackstöd och och gott mugghållare. 60/40 fällbara säten ger nästan fjorton kubikmeter bagageutrymme. I fronten, inrymmer en silver-målad mittkonsol Dash instrumenten. Samtliga modeller är utrustade med en varvräknare, tilt styrning och luftkonditionering standard. Fåfänga speglar, tonade rutor och funktioner maplight lägga till den totala komfort.
Körning och funktioner Motor

Alla modeller i Toyota Yaris sortiment har 5-växlad manuell överväxel växellåda, med möjlighet för 4-växlad automatisk överväxel. Standard motorstorlek är 1.5L 106hk I4, med ett bränsle kapacitet på 11,1 liter bensin. Skiftlogik i modeller med automatlåda minskar frekvensen växelspaken under uppförsbacke och nedförsbacke körning. Suspension är stel, ger god hantering och manövrerbarhet på 15 tums stålfälgar med valfria hjul aluminiumlegering, om så önskas.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114641.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.