Specifikationerna för de 97 Geo Prism

från 1997 Geo Prizm var sista Geo Prizm gjort. Efter det var det liknande modell av fordon kallas Chevrolet Prizm. Den Geo Prizm är en fyrdörrars sedanmodell som kom i två modeller: basmodellen och LSI-modellen. Effekt och prestanda

1997 Geo Prizm har en 1,6-liters I4 motor som levererar 105 hästkrafter. Det kom med en femväxlad manuell växellåda med överväxel och framhjulsdrift. Generatorn är 60 ampere är batteriet 356 ampere och axeln förhållandet är 3,72. Bilen tar vanlig blyfri bensin i sin 13,2-liters kapacitet tank och får 30,1 mpg i staden och 34,0 mpg på landsväg. De främre och bakre upphängningar är fjäderben och främre och bakre fjädrar är spole. Ventilerade skivbromsar kan hittas på framsidan och trumbromsar finns på baksidan. Styrningen är kuggstångsstyrning, den 14-tums hjul på basmodellen är silver stil stål och hjulen på LSi modellen är stål. En bakre krängningshämmare finns i LSI-modellen.
Säkerhetsfunktioner

1997 Geo Prizm har fyra hjul låsningsfria bromsar, varselljus, en hög mittmonterad bromsljus och förare och passagerare krockkuddar. Varningslampor varna dig om oljetryck, lågt batteri och låg bränsle. Du aviseras även om du har lämnat lamporna på eller en dörr på glänt. Bilen kan passa fem personer, med skålade säten
Komfort och bekvämlighet

i fronten som är fyra-vägs justerbar och som har justerbara huvudstöd främre huvud. Nackstöden i baksätet är fasta. Inne i bilen, kommer du att hitta ett handskfack, en takbelysning och främre läslampor. Fronten har också en mugghållare och dubbla lådor dörr. Det finns manuella dörrlås och barnsäkerhet dörrlås i baksätet. Stammen, lucka och dörrar har mekaniska releaser och tankluckan kan släppas på distans. Alla fönster är manuell och lätt tonade. Fronten har en 12-volts eluttag, ett fotstöd för föraren, en trippmätare, en varvräknare, en vatten temperaturmätare och en motortemperaturmätare.
Design och Mått

Utsidan av en '97 Prizm är 173,0 inches lång, 66,3 inches bred och 54,2 inches tall. Hjulbasen är 97 inches, med en vändradie på 15,8 meter. Den maximala dragkapacitet på en Prizm är 1500 kg. Den yttre måla på en 1997 Geo Prizm är monoton och de främre och bakre stötfångare är målade i samma färg som karossen. Kroppen sidolister är svarta, som är gallret. Inuti finns det 41,7 inches av främre benutrymme och 33.1 inches av bakre benutrymme. Huvudet Rummet är 38.5 inches i fronten och 36.4 inches i ryggen. Den maximala inre lastvolym på 12,7 kubikfot.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114637.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.