Specifikationer för en Honda VTI

Honda grundades under 1948 i Japan. Företaget började med att producera enbart motorcyklar och motorer för motorcyklar. Idag producerar företaget en uppsjö av motordrivna produkter. Den Honda Civic VTi är en tre-eller femdörrars kompakt bil. VTI är inte tillgänglig för den nordamerikanska marknaden, men är mycket populär utomlands. Motorspecifikationer

Honda Civic VTi har en in-line, 1799-cc, fyrtakt, fyrcylindrig motor. Denna motorns ventilsystem är en enda överliggande kamaxel som styr två ventiler per cylinder och har Honda i-VTEC teknik. Den intelligenta variabla ventiltider och lyft elektroniska styrsystemet trösklar motorns effektivitet och maximerar bränsleekonomin. Denna motor är kapabel att producera 128,8 fot-pounds vridmoment vid drift vid 4200 varv per minut. Den maximala mängden hästkrafter denna motor kan producera är 138 vid drift vid 6.300 varv per minut. Den Honda Civic VTi är tillgänglig med en femstegad automatlåda eller manuell växellåda.
Chassi Specifikationer

Honda Civic VTi har en självbärande kaross typ. Den främre hjulupphängningen på VTI är en MacPherson fjäderben som har en krängningshämmare. Den bakre fjädring är en dubbla triangellänkar som också har en krängningshämmare. Styrsystemet för detta fordon har en hydraulisk assist. Den främre bromsen är en ventilerad skiva medan bakbromsen är en solid skiva.
Mått och andra specifikationer

Honda Civic VTi är 179 inches lång, 69 inches bred och står 56,4 inches tall. Den markfrigång detta fordon är 4,5 inches. Tjänstevikten för Honda Civic VTi med en manuell växellåda 2,596 pounds medan tomvikt av VTi med en automatisk är 2,662 pounds. Tjänstevikten speglar vikten av fordonet med en full tank, alla nödvändiga vätskor och all standardutrustning. Bränsletanken av fordonet rymmer upp till 13 liter bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114609.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.