Dirt Bike Riding Techniques

Smuts cykling kan vara en uppfriskande och stimulerande hobby. Olika terräng, höga hastigheter och höga hopp tjänar endast att lägga till spänningen. Öva är ett säkert sätt att förbättra din teknik. Det finns dock flera tips som kan hjälpa smuts cyklister. Teknik Överhastighet

Enligt Dirt Bike Riding Tips och tekniker hemsida, är det viktigt att fullända din totala teknik snarare än om dig själv med fart. Hastighet kommer naturligt när du väl har lärt dig rätt teknik, och har bra teknik kommer att göra dig till en säkrare smuts cyklist också.
Stand Up

Majoriteten av din ridning bör göras i en stående position. Som Dirt Bike Riding Tips och tekniker pekar webbplats påpekar, är det bästa sättet att göra detta för att hålla fötterna centrerad på Fotpinnar så att du enkelt kan komma åt foten spakarna, hålla ihop knäna lätt böjda och nära botten av tanken, något svanka, och hålla ett finger på broms och koppling så ofta som möjligt.
Going Up

När en backe, den Dirtrodders hemsida rekommenderar flytta din kroppsvikt framåt och samtidigt hålla din bakre änden inom inches av sätet. Bygga upp fart innan du når backen, och flytta när du går upp så att inte mosse.
Going Down

Enligt Dirtrorodders hemsida, flytta din kropp vikten tillbaka, hålla armarna rakt utan att låsa armbågarna. Tillämpa både de främre och bakre bromsarna som du går ner.
Turning

Dirtrodders hemsida rekommenderar sitter under spetsen på en sväng. Också, förlänga din insida fot och framåt, använda den för att guida dig genom svängen om det behövs. Slutligen, inte bromsa i hörnet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114576.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.