Toyota Yaris specifikation

Yaris är en subcompact bil som produceras av Toyota sedan 1999. Yaris är Toyotas instegsmodellen, som ersätter den tidigare och liknande design Toyota Echo. Den finns som en tvådörrars eller fyrdörrars halvkombi, eller som en fyra-dörrars sedan. T Mekanisk

Alla Yaris modeller är framhjulsdriven och sport en 1,5-liters, fyrcylindrig motor har en effekt på 106 hästkrafter. En fem-växlad manuell växellåda är standard, med möjlighet att uppgradera till automatisk växellåda. I sin recension, prisade Edmunds Yaris för sin lätta styrning och snäv vändradie.
Säkerhet

Side krockkuddegardiner och låsningsfria bromsar var tillval på Yaris tills 2009, då de blev standard. Stabilitetskontroll blev standard för 2010-modellen.
Alternativ

Extrautrustning för Yaris inkluderar farthållare, dörrar makt och fönster, en CD/MP3-spelare (basmodellen inte inkluderar en radio), och keyless inresa. Köparna kan också välja att Sportpaket, som förutom en slicker exteriör, tillägger uppgraderade hjul och säten, dimljus, och MP3-spelare integration till fordonet.
Karossutformningar

sedanmodell version av Yaris är ca 20 inches längre än kombi, ger baksätespassagerarna med mer utrymme. Den sedan har också en varvräknare, höjd-justerbart förarsäte och fjärrkontroll trunk release inte finns på kombi. Sedan köpare kan uppgradera sina baksätet att dela 60/40, medan kombi bakre sätet kan uppgraderas för att kunna glida framåt och bakåt och luta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114567.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.