Hur man kan stoppa Auto Återtagande i Texas

Det kan vara svårt att komma runt bekvämt i Texas om du inte har en bil. Flera saker kan hindra dig från att betala för din bil, såsom arbetslöshet eller överväldigande skuld. Om du är en dag för sent, medger Texas lag långivaren att återta fordonet, men i de flesta fall långivaren kommer att ge dig tid att komma ikapp snarare än att ta bilen. Kontraktet undertecknades på dagen för köpet var ett avtal som du skulle betala en viss summa varje månad. När du bryta detta kontrakt, är långivaren fritt att ta tillbaka det som tillhör det. Instruktioner
1

Ring långivaren att arbeta fram en avbetalningsplan. Trots att du missat en betalning eller två, kan långivaren överens om att du betalar endast ränta eller skjuta upp betalningarna. Ringa långivaren är viktigt att inte förlora fordonet. Texas lag kommer att göra det möjligt för långivare att återta fordonet efter den första utbetalningen missas. Därför kallar långivaren efter den missade första betalningen är viktigt att stoppa återtagande.
2

sälja fordonet. Ring långivaren innan du säljer så att du är båda överens. Långivaren har titeln till fordonet och kommer att behöva veta att du säljer den för att den nya ägaren att få titeln. Men om du inte kan sälja bilen för resterande skulden till långivaren, kommer du att behöva göra arrangemang, betala resterande belopp och skicka titeln till den nya ägaren. I Texas, kommer långivaren stoppa återtagande av fordon för upp till 30 dagar om den vet att du försöker sälja den.
3

Arkiv kapitel 7 eller 13 konkurs. Båda kommer att stoppa automatisk återtagande i delstaten Texas. Dock kräver kapitel 7 konkurs gäldenären att ordna betalningar för fordonet efter konkursen är klar. Kapitel 13 kräver gäldenären att betala vad som är skyldig på fordonet, men betalningarna kan vara betydligt lägre under en längre tidsperiod. Om du äger två fordon vid arkivering konkurs, kommer Texas lag tillåter bara att du kan hålla en om du inte bor med en annan licensierad förare som inte har ett fordon.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114549.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.