Hur Exportera nya bilar från USA

De exporterande nya bilar från USA måste följa ett antal förordningar från US Customs and Border Protection, den organisation som ansvarar för tillsyn över export av fordon. Del 192 i avdelning 19 i Code of Federal Regulations ger riktlinjer att följa. Det land som fordonet exporteras till har också sin egen uppsättning regler. Saker du behöver
Vehicle
Tillverkarens Statement of Origin
Visa fler instruktioner
1

Bestäm ett sätt att transportera fordonet. Alternativen är att göra det via fartyg, flygplan, järnväg, motorväg eller under användarens egen kraft.
2

Bestäm vilken port du kommer att behöva lägga fram nödvändig dokumentation och fordonet. Port styrelseledamöter skall fastställa vilka platser kommer att användas för inspektion. Dessa är alltid ändras, så se till att den plats du kommer att använda är exakt för tidslinjen av bilens export.
3

Möt importerar bestämmelser för nya fordon för nationen som bil kommer att transporteras. Dessa varierar kraftigt från land till land.
4

Skicka in tillverkarens deklaration om Origin (SO) till US Customs minst 72 timmar före den tid som bilen kommer att exporteras. Originalet så och två fullständiga kopior måste göras tillgängliga för US Customs då.
5

Presentera fordonet då att SO presenteras om det kommer att exporteras via fartyg eller flygplan. Du måste uppvisa fordonet till Tullen vid tidpunkten för exporten, om det kommer att exporteras via marktransport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114542.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.