Hur Återvinn skrotbilar

Begreppet " skrot bil " beskriver ett fordon som har gjort sitt och kan inte längre tjäna för regelbunden användning . Många junkyards och återvinningscentraler kommer att ta din skrot bil och återvinna de delar som fortfarande är i gott skick . Andra fordonsägare med samma år , gör , och modellen kan gå till dessa anläggningar att dra delar från gamla skrotbilar och använda dem för att reparera sina egna bilar . Instruktioner
1

hitta en bil skroten eller återvinningscentral i ditt område .
2

Kontakta det företag du valt och satt upp ett möte för att få din skrot bil återvinnas . Addera 3

Har bilen bogseras till skroten eller återvinningscentral . I de flesta fall kommer anläggningen att ge fri bogsering . Om inte , kommer det att kunna rekommendera en bogsering företag för dig .
4

Sign och slutföra den nödvändiga pappersarbetet för att återvinna din bil . Inkludera dina kontaktuppgifter , år , gör , och modell . Denna information kommer att hjälpa företaget att avgöra hur man ska klassificera bilen och var på mycket det kommer att vara placerad . Bocka av om däcken fortfarande är uppblåsta. I många fall , om däcken inte har uppblåst under en lång tid , kommer de att bäras ut och återvinns som gummi. Om däcken är pumpade och fortfarande har slitbanan , kan de återvinnas och säljas som begagnade däck .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114527.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.