Hur hitta fordon alternativ Baserat på VIN

Alla fordon har ett identifieringsnummer som skiljer dem och hjälper Department of Motor Vehicles hålla reda på information om varje fordon under dess livstid. Denna Vehicle Identification Number (VIN) är tryckt på själva fordonet, oftast på vänster sida av instrumentbrädan eller på förarsidan dörrkarmen. Du kan läsa en VIN och fastställa relevant information på ett fordon genom avkodning av enskilda tecken och uppsättning tecken som utgör det 17-siffriga numret. Instruktioner
1

Lokalisera VIN på fordonet. Titta på instrumentbrädan, förarsidan dörrkarmen eller framsidan av motorblocket, eftersom dessa är de mest troliga områden för att hitta den. Du kan också hitta VIN av ett fordon på försäkringen kortet eller policydokument, fordon titel och registrering.
2

Läs det första tecknet i VIN. Detta tecken representerar det land där fordonet tillverkades.
3

Läs de andra och tredje tecken i VIN. Dessa tecken representerar tillverkaren av fordonet.
4

Läs fjärde, femte, sjätte, sjunde och åttonde tecken. Dessa tecken representerar märket på fordonets, motorns storlek och typ av fordon.
5

Läs det nionde tecknet. Denna karaktär är en kontrollsiffra eller säkerhetskod, identifierar VIN som godkända av tillverkaren.
6

Läs 10th karaktär. Denna karaktär representerar årsmodell på fordonet.
7

Läs 11th karaktär. Denna karaktär representerar fabriken där bilen tillverkades.
8

Läs 12th genom 17th tecken. Dessa tecken representerar serienumret på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114525.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.