Hur Överför Privata Plates

Om du har en uppsättning av privata registreringsskyltar du vill överföra, kan du bara överföra dessa plattor på ett fordon du äger. Om du säljer eller donera din bil, måste du slå på din privata skyltar till din statens motorfordon myndighet. För att överföra din privata tallrik till en annan bil, måste du följa din statens förfarande för nyregistrering. Medan förfarandena varierar något från staten, för det mesta de åtgärder som krävs är nästan identiska. Saker du behöver
Sales kvitto för inköp av fordon
Bil titel
Körkort
Visa fler instruktioner
1

Gå till närmaste kontor din statens motorfordon auktoritet och ta med dina registreringsskyltar med dig. Förklara din avsikt att överföra plattorna till ett annat fordon du äger, och motorfordon myndigheten kommer att utfärda en överföring kvitto.
2

Ge kvittot till registreringen departementet din bil myndighet och registrera din andra Fordon enligt motorfordonsindustrin myndighetens anvisningar. Registrering förfaranden varierar enligt stat, men i allmänhet kommer du att fylla i en anmälningsblankett och presentera ditt körkort, kvitto och bil titel till ombudet.
3

Betala alla nödvändiga avgifter som tas ut av din bil myndigheten, vilket kan inkludera övergångssummor, registreringsavgifter och tillämpliga skatter som införts av staten. Dessa avgifter varierar beroende på stat. När du har slutfört registreringen kommer motorfordon myndigheten överföra plattan till det nya fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114511.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.