2000 KIA Spectra Specifikationer

koreanska biltillverkaren Kia Motors introducerade Spectra modellen i 2000 års modell. Den 2000 Spectra är en kombi kompakt bil. Det liknar Kias Sephia modell och ersatte den tidigare tillgängliga kombi version av Sephia. Spectra blev så småningom Kias mest sålda fordon innan de upphörde 2009 och ersattes av Kia Forte. Den 2000 Kia Spectra saknar överväldigande makt, men är ekonomiskt prissatt och lämplig för en daglig pendla. Motor och växellåda

2000 Spectra har en 1,8-liters, fyrcylindrig, radmotor. Motorn har en 81-millimeters hål med en 87-millimeters slaglängd och en 9,5 kompressionsförhållande. Den är kapabel av 125 hästkrafter vid 6000 varv per minut med 108 fot-pounds vridmoment. Det finns fyra ventiler per cylinder med variabla timing. Fordonet finns tillgängligt med en fyra-växlad automatisk växellåda eller en fem-växlad manuell.
Storlek

längd 2000 Kia Spectra är 176,2 inches framifrån bakre ände. Bredden mäter 66.9 inches och fordonet har en höjd på 55,5 inches. Denna höjd innefattar ett fritt utrymme på 6,1 inches mellan kroppen och marken. Tomvikt av fordonet är £ 2575. men kan variera beroende på vilka alternativ som köps. På insidan är den främre utrymme 36,6 inches och den bakre benutrymme når 34,4 inches. Bilen levereras med 14-tumshjul.
Fuel

Maximal bränsle kapacitet för 2000 Spectra är 13,2 liter. Fordonet uppnår 23 miles per gallon med stadskörning och 29 miles per gallon på motorvägen. En multi-point insprutning bränslesystemet hjälper bilen att nå denna bränsleekonomi.
Fjädring och bromstest

stället för en gemensam twist-beam bakaxel, har 2000 Spectra en multi-link arrangemang med både främre och bakre krängningshämmare. Bilen funktioner rack-and-pinion styrning med variabel effekt bistå när hastigheten ökar. Ventilerade skivbromsar används i de främre och trumbromsar finns i baksätet. En fyra-kanals låsningsfria bromssystemet är frivillig i GSX modellen.
Funktioner

Interiören hus säten trasa hink. Fordonet levereras som standard med tonade rutor och en bakruta. En AM /FM /kassett-radio är standard ljudsystem installerat men Kia har en AM /FM /CD-ljud alternativ. Förare och passagerare krockkuddar är standard säkerhetsfunktioner på 2000 Spectra. Luftkonditionering och fjärr keyless inresa är inte standard med fordonet, men kan installeras som tillval.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114500.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.